"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TBMM’de gündem: 4 eski Bakan

21 Nisan 2014, Pazartesi
Meclis, açılışının 94. yıl dönümünü kutlayacak. TBMM Genel Kurulu, bu hafta yoğun gündemle çalışacak.
 Genel Kurul’da, 22 Nisan Salı günü Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, milletvekillerinin sözlü sorularını cevaplayacak. Genel Kurul 23 Nisan Çarşamba günü, özel gündemle toplanacak. TBMM Genel Kurulu’nun 24 Nisan Perşembe günü birleşiminde, 4 eski bakanla ilgili soruşturma önergeleri görüşülecek. CHP’nin; Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan, Avrupa Birliği (AB) eski Bakanı Egemen Bağış, İçişleri eski Bakanı Muammer Güler ile Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar hakkında verdiği 4 ayrı soruşturma  önergesi ile AKP’nin eski bakanlarla ilgili bir soruşturma önergesi ayrı ayrı görüşülecek. AKP; CHP’nin önergelerini reddedip, kendi önergesini kabul ederek eski bakanlarla ilgili tek bir Soruşturma Komisyonu kurulmasını öngörüyor. 
Okunma Sayısı: 483
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı