"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gül, Necip Fazıl’ın yanında yetişti

21 Nisan 2014, Pazartesi
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Şair Necip Fazıl Kısakürek’in yanında yetiştiğini belirtti.
 Başbakan Yardımcısı Atalay, TRT’de ilk bölümü yayınlanan “Yedi Güzel Adam” dizisinin galası, çekimleri yapılan Kahramanmaraş’taki Mehmet Âkif Ersoy Kültür Merkezi’nde konuştu. Burada, Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı seçimiyle meşgul olduğunu belirten Atalay, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İlk defa vatandaşlarımız sandıkta Cumhurbaşkanını seçecek, oy verecek. Bunu tartışıyor Türkiye. İsimler kim? Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ve Türkiye’nin geldiği nokta. Türkiye hangisi Cumhurbaşkanı olacak diye bunları konuşuyor. İkisi bir birinden güzel, iki güzel adamda orada. Bunlarda aynı şemsiyeden, aynı çizgiden geldi.” Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün İstanbul’da Necip Fazıl’ın yanında bir süre kalıp hizmet edenlerden biri olduğuna dikkati çeken Atalay, “Üstad, Kayserilileri de çok sever. Bazen Maraşlılar kıskanırlar, Kayseri’yi bizden daha mı çok seviyor diye. Abdullah bey, üstad Necip Fazıl’ın yanında yetişenlerden biridir” dedi. 
Okunma Sayısı: 553
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı