"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

150 Bosnalı çocuk sünnet ettirildi

21 Nisan 2014, Pazartesi
Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı’nın katkıları ile İstanbul Eğitim ve Kültür Merkezi’nin organizasyonunda gerçekleştirilen “Sünnet Şöleni” Saraybosna Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yaklaşık 150 çocuğun sünnet ettirildiği etkinlikte Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bosnalı çocuklara çeyrek altın taktı.
Şölende konuşan Vali Tuna, “Gözden ırak olanları gönüllere yaklaştırmak için Türk Dünyası Kültür Gezileri programı kapsamında yaklaşık 8 bin öğrencimizi Balkanlardan Özbekistan’a uzanan geniş bir coğrafyaya gönderdik” ifadelerini kullandı. Sünnet olan çocuklara da seslenen Tuna, Bugün sizin için, hayatınızda hep tebessümle hatırlamanızı, güzel anılarla dolu olmasını arzu ettiğimiz bir gündür. İstiyoruz ki yüzlerinizden tebessüm hiç eksik olmasın ve yüreğiniz daima sevgi ve hoşgörü ile dolu olsun” dedi. 
Okunma Sayısı: 447
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı