"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kırımoğlu: Geleceğimiz Ukrayna’nın içinde

21 Nisan 2014, Pazartesi
Kırım Tatar halkının lideri, Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Kırım’ın tek taraflı Rusya’ya bağlanmasından sonra ilk kez yarımadaya geldi.
 Rusya sınır kapısındaki görevliler, adının yasaklı kişiler arasında bulunup bulunmadığını incelemek amacıyla Kırımoğlu’nu bir süre bekletti. Yarımadaya giriş kapısında Kırım Tatar ve Ukrayna bayraklarıyla karşılanan Kırımoğlu, konvoy halinde Akmescit’e geçti. Burada, konvoyda da eşlik eden Kırım Tatar Milli Meclisi yetkilileriyle toplantı yaptı. Kırımoğlu, Rus kapısında askerlerin kendisini karşılayan arabalar üzerinde Kırım Tatar bayraklarından çok Ukrayna bayraklarının olmasına şaşırdığını ve bir süre bekletmelerine rağmen kendisine iyi davrandıklarını anlattı. Kırım tatar halkının lideri Kırımoğlu, Kırım Tatarlarının kendi geleceğini Ukrayna’nın içinde milli özerklik şeklinde gördüğünü, kendisinin bunu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e de ilettiğini aktardı. 
Okunma Sayısı: 623
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı