"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Feribotta ölenlerin cesetlerine ulaşıldı

21 Nisan 2014, Pazartesi
Güney Kore’nin güney batı kıyısı açıklarında meydana gelen feribot kazasında öldüğü kesinleşenlerin sayısı hızla artıyor.
 Arama kurtarma çalışmalarına katılan dalgıçların tamamen suya gömülen feribotun enkazında bir açıklık bulmasıyla cesetlerin birer birer su yüzüne çıkarılmaya başladığı ve ölü sayısının şimdilik 50’yi aştığı belirtildi. Kayıp 250 kişiye ulaşma çalışmaları sürüyor. Incheon şehrinden turistik Jeju Adası’na yol alan “Sewol” adlı feribot, Çarşamba sabahı erken saatlerde Byungpoong Adası’nın 20 kilometre açığında sahil güvenliğe yardım çağrısı gönderdikten sonra yan yatmış ve hızla sulara gömülmüştü. 
Okunma Sayısı: 469
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı