"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şeyh Nazım Kıbrısî komadan çıktı

21 Nisan 2014, Pazartesi
Şeyh Nazım Kıbrısi’nin sağlık durumunun iyi yönde gittiği belirtildi. Şeyh Nazım’ın doktorlarından Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Başhekimi Sevim Ermen, hastanın komadan çıkarak gözlerini açtığını söyledi.
 YDÜ Hastanesi Başhekim Dr. Sevim Erkmen, Şeyh Nazım için yapılan tetkik ve araştırmalarda, enfeksiyona bağlı olarak gelişen akut solunum yetmezliği ve ilave olarak da kronik böbrek yetmezliği zemininde oluşan böbrek yetmezliği olduğunun gözlendiğini ifade etti. Erkmen, Şeyh Nazım’ın koma halinden çıkıp gözlerini açtığı, konuşulanları anlayıp reaksiyon verdiğini ve idrar çıkımının başladığını aktardı. Erkmen, “Şeyh Nazım’ın hayati tehlikesi devam etmekle birlikte, hastaneye geldiği an itibariyle umut verici gelişim göstermektedir.” dedi. 
Okunma Sayısı: 1365
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı