"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dünya O’nu (asm) andı

21 Nisan 2014, Pazartesi
KUTLU DOĞUM HAFTASI DOLAYISIYLA, DÜNYANIN FARKLI BÖLGELERİNDE DE PROGRAMLAR DÜZENLENDİ.
Danimarka’nın başşehri Kopenhag’da Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla faaliyet düzenlendi. Bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığının “Peygamberimiz, din ve samimiyet” temasını ön plana çıkardığı Kutlu Doğum Haftası kapsamında Danimarka Türk Diyanet Vakfı Kopenhag-Albertslund’daki Musik Teatret’ta geniş katılımlı bir program gerçekleştirdi. Kur’ân-ı Kerîm okunmasıyla başlayan faaliyette, baskısı geçen günlerde yapılan Danca Kur’ân meal çalışması tanıtılırken, Kocatepe Camii İmamı Ömer Sarıgül’ün çalıştırdığı çocuk korosu ilâhiler okudu. Ayrıca çeşitli camilerden çocuklar hadisi şerifleri Arapça, Danca ve Türkçe okudular. Organizasyonun sahibi Danimarka Türk Diyanet Vakfı’nın Başkanı ve Din İşleri Müşaviri Ahmet Onay burada yaptığı konuşmada, Peygamberimizin (asm); kulluğa, itaate, dürüstlüğe, doğruluğa ve ıslâha, haramdan kaçınmaya, Allah’ın dinine yani güzelliklere çağırdığını dile getirdi. Kutlu Doğum faaliyetleri, konuşmalardan sonra da devam ederken, salonun dışında kadınların yaptığı yemek ve tatlılar ikram edildi.  
Okunma Sayısı: 500
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı