"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İnsanlığın gururu

21 Nisan 2014, Pazartesi
Arnavutluk’un başşehri Tiran’da Kutlu Doğum programı 9. kez düzenlendi. Diyanet İşleri Başkanlığı ve SEMA vakfı tarafından Kongreler Sarayı’nda düzenlenen ‘Peygamber Efendimiz (asm), insanlığın gururu’ başlıklı programa binlerce kişi katıldı.
 Programın açılış konuşmasını yapan Diyanet İşleri Başkanı Skender Bruçaj, 14 asır önce karanlık dönemlerde Peygamber Efendimizin (asm) insan hakları konusunda bir çığır açtığını, kadın-engelli-çocuk açısından insana yakışan değerler kattığını ifade etti. Bruçaj, Peygamber Efendimiz’in (asm) gelişiyle beraber yeni bir barış dönemi geldiğini vurguladı. Arnavutluk Sosyal Refah ve Gençlik Bakanı Erjon Veliaj ise Peygamber Efendimizin (asm) merhamet, adalet, vatanseverlik gibi özellikleri en üst seviyede temsil ettiğini dile getirdi. Yapılan konuşmaların ardından ilâhi ve şiir dinletisiyle program sona erdi. 
Okunma Sayısı: 1167
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı