"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THY, Stavropol seferlerine başladı

23 Nisan 2014, Çarşamba
Türk Hava Yolları’nın (THY) Stavropol seferleri başladı. THY’den yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket 106 ülkedeki 247. uçuş noktası olarak Rusya Federasyonu’nun güneybatı kesiminde yer alan bölgenin merkezi Stavropol’u uçuş ağına dahil etti.
 Moskova, St. Petersburg, Novosibirsk, Yekaterinburg, Kazan, Rostov-na-Donu, Ufa, Soçi ve Astrahan’ın ardından Stavropol, THY’nin bu ülkede sefer düzenlediği 10’uncu uçuş noktası oldu. Stavropol seferleri, Salı, Cuma ve Pazar günleri haftada 3 gün karşılıklı gerçekleştirilecek. İstanbul’dan Stavropol’a bütün vergiler dahil gidiş-dönüş 99 avrodan başlayan fiyatlarla seyahat edilebilecek.
Okunma Sayısı: 527
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı