"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TBMM, millî iradenin kalbidir

23 Nisan 2014, Çarşamba
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 94. kuruluş yıl dönümünü kutladı.
 Demirel, TBMM’nin 94. açılış yıl dönümü dolayısıyla TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e mesaj gönderdi. Mesajında, TBMM’nin açılış yıl dönümü ve Millî Egemenlik Haftası için hazırlanan kutlama programına dâvet edilmesinde dolayı teşekkürlerini ileten Demirel, şu ifadeleri kullandı: “Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğinin teminatı, millî iradenin kalbi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne, 94. yıl dönümünde başarılar dilerim. Milletimizin refah ve mutluluğunun teminatı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, görevine sahiptir. Başarı dolu nice yıllar dileği ve saygıyla kutlarım.”
Okunma Sayısı: 2207
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı