"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yabancılar için barınma ve geri gönderme merkezleri

23 Nisan 2014, Çarşamba
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, yabancıların olağanüstü veya acil durumlarda kabul, barınma ve geri gönderilmeleri için merkezler kuracak.

 “Kabul ve Barınma Merkezleri ile Geri gönderme Merkezlerinin Kurulması, Yönetimi, İşletilmesi, İşlettirilmesi ve Denetimi Hakkında Yönetmelik”in yürürlüğe konulmasına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmî Gazete’de yayımlandı. Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanununun 58 ve 95’inci maddelerine dayanılarak hazırlanan merkezlerde, idarî gözetim altına alınan yabancıların barındırılmaları ve kontrol altında tutulmaları hedefleniyor.

Okunma Sayısı: 778
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı