"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

G.Saray: Mancini kalacak

23 Nisan 2014, Çarşamba
Galatasaray Kulübü’nden Mancini açıklaması: “Kulübümüzün, Roberto Mancini’nin Galatasaray teknik direktörlüğünden ayrılmasıyla ilgili bir düşüncesi ve planı bulunmadığı gibi, yeni bir teknik direktör arayışı da kesinlikle olmamıştır. Teknik direktörümüz Mancini de Galatasaray’dan ayrılmayı düşünmemektedir”
GALATASARAY Kulübü, futbol takımı teknik direktörü Roberto Mancini ile yollarını ayıracaklarına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, “Son günlerde bazı yayın organlarında, futbol takımımızın teknik direktörü Roberto Mancini’yle yolların ayrılacağına dair asılsız haberlerin yayınlandığı görülmektedir” denildi. Galatasaray Kulübü’nün yeni bir teknik direktör arayışı içinde olmadığı belirtilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

MANCİNİ GİTMEK İSTEMİYOR

“Kulübümüzün, Roberto Mancini’nin Galatasaray teknik direktörlüğünden ayrılmasıyla ilgili bir düşüncesi ve planı bulunmadığı gibi yeni bir teknik direktör arayışı da kesinlikle olmamıştır. Aynı şekilde, teknik direktörümüz Mancini de Galatasaray’dan ayrılmayı düşünmemektedir. Tümüyle hayal ürünü ve Galatasaray’ı hedeflerinden uzaklaştırmak için kasıtlı olarak üretildiği apaçık belli olan söz konusu haberlere itibar edilmemesini özellikle rica ederiz. Galatasaray taraftarıyla, hocasıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle; hep birlikte kenetlenmiş olarak, ligdeki ve kupadaki hedeflerine ulaşmak için var gücüyle çalışmaya devam etmektedir.”
 iki günlük izin bitiyor      
Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak Galatasaray’da futbolculara verilen iki günlük izin bitiyor. Teknik direktör Roberto Mancini’nin verdiği izinle 2 gün dinlenen sarı-kırmızılılar, Elazığspor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak. Sarı-kırmızılılar, bugün öğleden sonra tesislerde toplanıp, saat 17.00’de antrenmana çıkacak.

Okunma Sayısı: 374
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı