"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İspanyol futbolunu araştırıyor

23 Nisan 2014, Çarşamba
Beşiktaş’ın eski millî futbolcusu ve Villarreal takımının altyapı antrenörü Nihat Kahveci, “İspanya, dünyada futbolda en iyiler arasında. Bu başarının bir sebebi var. Bunun üzerine çalışıyorum. Altyapıları inceliyorum. Kazandığım tecrübeleri zamanı gelince ülkemde gerçekleştirmek gibi bir amacım var” diye konuştu.
ESKİ milli futbolcu Nihat Kahveci, “İspanya, dünyada futbolda en iyiler arasında. Bu başarının bir sebebi var. Bunun üzerine çalışıyorum. Altyapıları inceliyorum. Kazandığım tecrübeleri zamanı gelince ülkemde gerçekleştirmek gibi bir amacım var” dedi. Bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Vodafone Kupası’na katılan Kahveci, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl, çalıştırdığı Villarreal takımının başında katıldığı organizasyonda birinci olduklarını belirtti.
Bu yıl da Türkiye karması için davet edildiğini dile getiren Kahveci, genç yeteneklere tecrübelerini aktardıklarını ifade etti. İspanya’da kulüplerin altyapı çalışmaları üzerinde araştırma yaptığını anlatan Kahveci, “İspanya, dünyada futbolda en iyiler arasında. Bu başarının bir sebebi var. Bunun üzerine çalışıyorum. Altyapıları inceliyorum. Kazandığım tecrübeleri zamanı gelince ülkemde gerçekleştirmek gibi bir amacım var. Tabi bunlar uzun zamanlı, zor işler” diye konuştu.
Kahveci, Süper Toto Süper Lig’de sezonu değerlendirerek, matematiksel anlamda kesinleşmese de Fenerbahçe’nin şampiyon olacağına inandığını kaydetti. Kahveci, “Şimdiden tebrik etmek istiyorum. Çünkü hak ettiler” diye konuştu. Beşiktaş’ın da bu sezon iyi bir performans sergilediğine dikkati çeken Kahveci, şöyle devam etti:
“Beşiktaş, maddi anlamda Fenerbahçe ve Galatasaray kadar güçlü değil. Bu sezon stadında oynamayan, maçlarını dışarıda yapan bir takım vardı. Buna rağmen başarılı bir sezon geçirdiklerine inanıyorum. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne gidip gitmeyeceği henüz belli değil. Eğer gitmezse ikinci takım direkt katılacağı için bu, Beşiktaş için büyük şans. Stadı bitirildiği zaman Beşiktaş, farklı bir havaya bürünecektir.”
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde daha gollü bir maç beklediğini dile  getiren Kahveci, “Olimpiyat Stadı’nda oynamak kolay değil. Konsantre olmak, seyirciyle bütünleşmek... Sonuçta Beşiktaş için ikinciliğini korumak adına iyi bir sonuç olduğunu düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Okunma Sayısı: 387
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı