"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu 27 Nisan Pazar günü koşulacak

23 Nisan 2014, Çarşamba
İSTANBUL’DA 27 Nisan Pazar günü yapılacak Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na 5 binin üzerinde koşucunun katılması bekleniyor.
Düz parkuruyla koşuculara en iyi dereceyi yapma imkanı sağlayacak Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, herkese açık olacak ve 7’den 77’ye sporseverleri bir araya getirecek. Maraton, Eyüp ile Yenikapı arasını kapsayan 21,1 kilometrelik parkurda gerçekleştirilecek. Ayvansaray Caddesi boyunca süren ve Aya Dimitri Kilisesi, Balat Parkı ve Şair Nedim Parkı’nı geride bırakan parkur, Kadir Has Üniversitesi’nin önünden geçerek Ragıp Gümüşpala Caddesi’nden Eminönü’ne ulaşacak. Yarış sonunda toplam 48 bin liralık para ödülü verilecek.


Boston Maratonu ABD’li Keflezighi’nin

BOSTON Maratonu’nu kadınlarda Kenyalı Rita Jeptoo (2:18:57), erkeklerde ise Meb Keflezighi (2:08:37) birinci bitirdi. Geçen yıl da maratonu kazanan Rita Jeptoo,  2013’teki organizasyon sırasında meydana gelen patlamadan dolayı zaferine sevinemediğini belirterek, ‘’Bu yıl tekrar kazanacağım, geçen seneki sonuçtan daha mutlu olabileceğime inanıyorum’’ dedi. ABD adına yarışa katılan Meb Keflezighi’nin daha önce olimpiyat madalyasıyla birlikte New York Maratonu birinciliği bulunuyordu. Boston Maratonu’nda ABD’li sporcular adına son birinciliği, 1983 yılında Greg Meyer kazanmıştı.

Okunma Sayısı: 722
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı