"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahara ‘klâsik’ merhaba

23 Nisan 2014, Çarşamba
Klasik Otomobil Kulübü’nün ‘‘Geleneksel Bahar Rallisi”, Crowne Plaza İstanbul Asia, Viaport AVM sponsorluğunda 19-20 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşti.
İki etap olarak düzenlenen ralliye, 1940’lı modellerden, 1980’li modellere, hemen her markadan, her biri döneminin özelliklerini taşıyan toplam 96 klâsik otomobil katıldı. Crowne Plaza Kurtköy’den 19 Nisan 2014 Cumartesi günü, saat 11.00’de start alan rallinin ilk günü Şile; 20 Nisan Pazar günü ise Ömerli etabıyla tamamlandı. Yarışmacıların yanı sıra, Klasik Otomobil Kulübü üyeleri, basın ve çok sayıda meraklının katılım gösterdiği faaliyet halkın da büyük ilgisini çekti. İstanbul / Yeni Asya
Okunma Sayısı: 409
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı