"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rahmet için duâ ettiler

23 Nisan 2014, Çarşamba
Ankara’nın Çubuk ilçesinde kavun üreticileri yağmur yağmaması dolayısıyla tarladaki mahsulün kuruyacağı ve üretim olmayacağı endişesiyle, yağmur duâsına çıktı.
 Üreticiler çocuklara da şeker dağıtarak, onlardan duâ etmelerini istediler. Ağılcık Mahallesi’nde düzenlenen yağmur duâsına Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle halkının yanı sıra civar köy ve mahalleden gelen vatandaşlar katıldı. Sabahın erken saatlerinde yağmur yağması için adanan kurbanları kesen mahalle sakinleri, kurban etinden mahalle konağında bulunan mutfakta yemek pişirdi. Mahallenin en yaşlıları ve çocukları hocalar eşliğinde Dede Tepeye tekbir, salâvat ve ilâhiler eşliğinde yürüyerek tepede toplu olarak gün boyunca duâ etti.  
Okunma Sayısı: 438
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı