"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriye’den gelen mermi ile yaralandı

24 Nisan 2014, Perşembe
Altınözü ilçesinde, Asi Nehri kenarında bir kişinin Suriye tarafından açılan ateş sonucu yaralandığı bildirildi. Valiliğin internet sitesinden yapılan açıklamada, S.G isimli vatandaşın Hacıpaşa Mahallesi’nde Asi Nehri kenarında Suriye tarafından açıldığı belirtilen ateş sonucu yaralandığı belirtildi.
Suriye tarafından açılan ateşle yaralandı

Altınözü ilçesinde, Asi Nehri kenarında bir kişinin Suriye tarafından açılan ateş sonucu yaralandığı bildirildi. Valiliğin internet sitesinden yapılan açıklamada, S.G isimli vatandaşın Hacıpaşa Mahallesi’nde Asi Nehri kenarında Suriye tarafından açıldığı belirtilen ateş sonucu yaralandığı belirtildi. Valilik açıklamasında şu bilgilere yer verildi: “Altınözü ilçesi Hacıpaşa Mahallesi Suriye sınırında bulunan Asi Nehri kenarında, S.G. isimli bir vatandaşımız, Suriye tarafından açıldığı belirtilen ateş sonucu yaralanmıştır. Yaralı vatandaşımız derhal Antakya Devlet Hastanesi’ne sevk edilmiş, yapılan müdahale sonrasında hayati tehlikesi bulunmadığından taburcu edilmiştir. Olayla ilgili olarak gerek adlî ve gerekse idari makamlar tarafından çok yönlü tahkikat başlatılmıştır.” 
Okunma Sayısı: 509
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı