"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Sağımız solumuz belli olmaz’

24 Nisan 2014, Perşembe
Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin soruları cevaplayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Cumhurbaşkanımızla aramızda anlaşmazlık olmaz. Ters köşe olabilirsiniz. Bizim sağımız solumuz belli olmaz. Aramızda bu işi hallederiz” dedi.
Erdoğan: Başkanlık Sistemi’ni istiyorum

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başkanlık Sistemi’ne ilişkin; “Bu konudaki düşüncem geçmişten bu yana ülkemle alâkalı olarak, bir başkanlık sisteminin ülkemde olmasıdır” şeklinde konuştu. Başbakan Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları Başbakanlık Merkez Bina’da ağırladı. Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan, Başkanlık Sistemiyle ilgili bir soru sorulması üzerine “Bu konudaki düşüncem netleşmiş. Bir başkanlık sisteminin ülkemde olmasıdır. Başkanlık sisteminin olmadığı ülkede neyin olduğunu görüyoruz. Gelişmiş ülkelere baktığımızın zaman tamamında ya başkanlık ya yarı başkanlık sistemine geçilmiştir. Türkiye’de çok başlılık ne yazıkki netice vermiyor” şeklinde cevap verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklamalarda da bulunan Erdoğan, “Cumhurbaşkanımızla aramızda anlaşmazlık olmaz. Ters köşe olabilirsiniz. Bizim sağımız solumuz belli olmaz. Aramızda bu işi hallederiz” dedi. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili nihai kararın 9-11 Mayıs tarihlerinde yapılacak AKP kampının ardından verileceğini açıkladı.

Okunma Sayısı: 794
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı