"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demir-çelikte pazar daraldı

24 Nisan 2014, Perşembe
Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin, 2013 yılında dünyada yaşanan küçülme ve ihracat yaptıkları ülkelerdeki demir-çelik yatırımları nedeniyle dış pazarda daralma olduğunu söyledi.
  Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği olağan genel kurulu yapıldı. Başkanlığa yeniden seçilen Şahin, yaptığı konuşmada, dünyada yaşanan küçülme sebebiyle demir çelik firmalarının yüzde 65 kapasiteyle çalıştığını belirtti. Demir-çelik sektörünün işlem hacminin umulanın altında kaldığını kaydeden Şapin, “2013 yılında dünyada yaşanan küçülme ve ihracat yaptığımız ülkelerde demir-çelik yatırımları yapılması nedeniyle ihraç pazarlarında daralma oldu” dedi. Demir-çelik tesislerinin yüzde 65 kapasiteyle üretim yaptıklarını ifade eden Şahin, 2012 yılında 36.5 milyon ton olan demir-çelik üretimi 2013 yılında 34.5 milyon ton seviyesinde kaldığını dile getirdi.
Okunma Sayısı: 460
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı