"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şanlıurfa’da ‘müsbet hareket’ konuşulacak

25 Nisan 2014, Cuma
Bediüzzaman Said Nursi’nin vefat yıl dönümü münasebetiyle Türkiye’nin çeşitli illerinde “Bediüzzaman ve MüsBet Hareket” konulu paneller düzenleniyor.
Şanlıurfa’da ‘müsbet hareket’ konuşulacak
 
Bediüzzaman Said Nursî’nin vefat yıl dönümü münasebetiyle Türkiye’nin çeşitli illerinde “Bediüzzaman ve Müsbet Hareket” konulu paneller düzenleniyor. Bediüzzaman Vakfı ve Risale-i Nur Enstitüsü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Bediüzzaman ve Müsbet Hareket” konulu panel bu akşam saat: 20.00’de Urfa City (Mozaik) AVM. Kültür Merkezinde gerçekleşecek.
Bediüzzaman Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeni Asya Gazetesi Şanlıurfa Temsilcisi Nihat Çiçek, “Bediüzzaman Vakfı olarak 23 Mart 1960 tarihinde Şanlıurfa’da vefat eden Bediüzzaman Said Nursî Hazretlerinin vefatının 54. yılı dolayısıyla Bediüzzaman’ın fikirlerinin geniş kitlelere ulaşmasını amaçlıyoruz. Biz de, birarada yaşamanın zor olduğu bir dönemde ülkemizin ihtiyacı olan bir konuda panel düzenlemek istedik” dedi.
Bediüzzaman Vakfı ve Risale-i Nur Enstitüsü tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan panelin bu akşam: saat 20.00’de Urfa City (Mozaik) AVM. Kültür Merkezinde yapılacağını ifade eden Çiçek, Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Gökçe yöneteceği panele konuşmacı olarak Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Müdürü Kâzım Güleçyüz ve Hukukçu-Yazar Nihat Derindere’nin katılacağını söyledi. Çiçek, “Panel ile ilgili olarak şehrin muhtelif yerlerine ve ulaşım araçlarına  afişler asılırken, duvar afişleri ve el ilânları ile Şanlıurfa tam manası ile Bediüzzaman’ı anmaya hazır hale geldi” dedi.
 
YARIN DA BİRECİK’TE MÜSBET HAREKET
Ayrıca, Bediüzzaman ve Müsbet Hareket paneli yarın Şanlıurfa Birecik’te de yapılacak. Panel’de Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kâzım Güleçyüz ve Hukukçu-Yazar Nihat Derindere “Bediüzzaman ve Müsbet Hareket” konusunu ele alacak. Panel yarın saat: 20:00’da Enver Nebihe Karaata Kültür Merkezinde yapılacak. Mini bir kitap sergisinin de açılacağı program sonunda Kâzım Güleçyüz kitaplarını imzalayacak.
 
 
MUHAMMED SAİD ÇİÇEK-ŞANLIURFA
Okunma Sayısı: 789
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı