"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İhvan’a yine ceza yağdı

25 Nisan 2014, Cuma
Mısır’da “İhvan’a üye olmak ve izinsiz gösteri düzenlemek” suçlamasıyla 19 kişinin onar yıl hapsine hükmedildi. Aynı suçtan yargılanan 13 kişiye de üçer yıl çalışma cezası verildi.
İhvan’a yine ceza
Mısır’da “Müslüman Kardeşler Teşkilâtı’na (İhvan) üye olmak ve izinsiz gösteri düzenlemek” suçlamasıya yargılanan 19 darbe karşıtının onar yıl hapis cezasına çarptırıldığı bildirildi. Yargı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Tanta Ceza Mahkemesi, darbenin ardından ülkede “terör örgütü” ilan edilen “İhvan’a üye olmak ve izinsiz gösteri düzenlemek” suçlamasıyla yargılanan 19 kişiye onar yıl hapis cezası verdi, 26 kişinin de serbest bırakılmasına hükmetti. Mahkeme, bütün sanıkların 5 yıl süre ile yargı denetimi altında tutulmasına da karar verdi. Öte yandan, “izinsiz gösteri düzenlemek ve karışıklık çıkarma” suçlamasıyla yargılanan 13 darbe karşıtının ise üçer yıl kamu yararına çalışma cezasına çarptırıldığı kaydedildi.
Okunma Sayısı: 441
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Rahmi Irmak

    25.4.2014 07:59:00

    Müslümanların içine düştüğü bu durumun sebebi münafıklıktır.Kurtuluşun reçetesi ise Risalei nurdur.Müslümanlar defalarca umreye gitmeyi temel ibadet gibi görüyor.Halbuki temel ibadet imanı kurtarmaktır.Artık umre değil kafirlerden kurtulmak için ilim yapmak gerek hergün yüzünü kabaya sürsen israil teknolojisine karşı koyamazsınız Bu günün umresi ilimdir.İmanlı ilim sahibi insanların imanı islamı tutsaklıktan mağlubiyetten kurtarabilir.Ağlamakla taş atmakla kurtulmanın imkanı yok........

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı