"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Olağanüstü bir durum yok

25 Nisan 2014, Cuma
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Suriye’deki Süleyman Şah Türbesine yapılan askerî takviyeye ilişkin, “Olağanüstü bir durum yok. Planlı bir faaliyet” dedi.
Olağanüstü bir durum yok
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Suriye’deki Süleyman Şah Türbesi’ne yapılan askeri takviye ilişkin, “Olağanüstü bir durum yok. Planlı bir faaliyet” dedi. Akar, TBMM’nin 94. açılış yıl dönümü resepsiyonunda gazetecilerin, “Süleyman Şah Türbesi’ne yapılan askerî takviye” ile ilgili sorularını cevapladı. Bu konuda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun gerekli açıklamaları yaptığı ve onun dışında söyleyecek bir şeyi olmadığını belirtti. Akar, “Rutinin dışında bir faaliyet denebilir mi?” sorusu üzerine, “Hayır, hayır, yok değil” dedi. “Olağanüstü bir şey olarak algılamayalım mı?” sorusuna cevap verirken Akar, “Hayır, algılamayın. Suriye hudut iç güvenlik harekat bölgesinde bize verilen görevleri en etkin şekilde yapma gayretlerimiz sürüyor. Faaliyetlerimiz planlıdır, onun dışında herhangi yeni bir gelişme söz konusu değil” diye konuştu. Orgeneral Akar, gazetecilerin aynı konudaki ısrarlı soruları üzerine ise “Olağanüstü bir durum yok. Planlı bir faaliyet” dedi.
Okunma Sayısı: 533
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı