"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

NBA 3X bu yaz Türkiye’de 5 şehre geliyor

25 Nisan 2014, Cuma
AMERİKAN Ulusal Basketbol Ligi (NBA) ve NBA’in Türkiye resmi iş ortağı Avea, yaptığı açıklamada Avea’nın sunacağı üçüncü NBA 3X Türkiye’nin Mayıs – Haziran aylarında beş şehirde yapılacağını bildirdi.
 3’e 3 oynanacak olan turnuvaları her yaştan basketbol hayranı için ücretsiz, eğlenceli ve interaktif basketbol aktiviteleriyle birleştiren NBA 3X Türkiye, 10–11 Mayıs tarihlerinde Mersin’de başlayıp 7–8 Haziran tarihlerinde İstanbul’da sona erecek. Turnuvada, kontejanların sınırlı olduğu aktivitelerde yer almak ve takım kurmak isteyenler için kayıtlar devam hala ediyor.Turnuva hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen basketbol hayranları, NBA Türkiye’nin resmi Facebook sayfası olan https://www.facebook.com/nbaturkiye/events adresinden yararlanabiliyor.

Okunma Sayısı: 461
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı