"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ömer’li Rockets turu zora soktu

25 Nisan 2014, Cuma
AMERİKAN Ulusal Basketbol Ligi (NBA) play-off’larında Portland Trail Blazers, Ömer Aşık’ın forma giydiği Houston Rockets’ı deplasmanda 112-105 yenerek seride 2-0 öne geçti ve evinde oynanacak iki maç öncesinde avantaj sağladı.
NBA’e 3 maçla devam edildi. Batı Konferansı’nı 4. sırada bitiren Houston Rockets, ilk tur ikinci maçında Batı 5’incisi Portland Trail Blazers’ı ağırladı. Trail Blazers, ilk karşılaşmada kaydettiği 46 sayıyla kulübün play-off rekorunu kıran LaMarcus Aldridge’in 43 sayı, 8 ribaunt ve 3 blokluk performansıyla sahadan 112-105 galip ayrılarak, seride 2-0 öne geçti. Trail Blazers’ın all-star oyun kurucusu Damian Lillard, 18 sayı, 11 asist ve 8 ribauntla “triple double”a göz kırptı. Yedek oyuncular Dorell Wright 15 ve Maurice Williams 13 sayılık katkı sundu. 5 oyuncunun çift haneli skor ürettiği Rockets’ta Dwight Howard, 32 sayı, 14 ribaunt ve 4 blokla öne çıktı. James Harden, 18 sayı ve Chandler Parsons, 15 sayı, 7 ribauntla mücadele etti. NBA’de Türkiye’yi temsil eden basketbolculardan Ömer Aşık ise kenardan oyuna girerek, 25 dakikada 6 sayı ve 5 ribaunt üretti. 
Okunma Sayısı: 354
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı