"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KPSS maratonu yarın başlıyor

04 Temmuz 2014, Cuma
Öğretmenlik ve kamudaki A ve B grubu kadrolar için yapılan KPSS 4 oturum şeklinde hafta sonu gerçekleştirilecek. ÖSYM gerçekleştirilecek sınav, 81 il merkezinde ve Lefkoşa’da Cumartesi sabah ve öğleden sonra, Pazar sabah ve öğleden sonra olmak üzere 4 oturumda yapılacak.
KPSS maratonu yarın başlıyor

Öğretmenlik ve kamudaki A ve B grubu kadrolar için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) 4 oturum şeklinde hafta sonu gerçekleştirilecek. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) gerçekleştirilecek sınav, 81 il merkezinde ve Lefkoşa’da cumartesi sabah ve öğleden sonra, pazar sabah ve öğleden sonra olmak üzere 4 oturumda yapılacak. Sınavın sabah oturumları 09.30’da, öğleden sonraki oturumları 14.00’de başlayacak. Adaylar sınava, ÖSYM’nin ais.osym.gov.tr internet adresinden, her oturum için ayrı ayrı edinecekleri sınava giriş belgeleri ve nüfus cüzdanı/ pasaport ile girecekler. Sınava giriş belgeleri adayların adreslerine ayrıca gönderilmeyecek. 
Okunma Sayısı: 2227
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • bolkar42

    4.7.2014 16:34:00

    yarınki sınavda Rabbim (cc) tüm adaylara zihin açıklığı versin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı