"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mısır’daki darbe protesto ediliyor

04 Temmuz 2014, Cuma
Mısır’da seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursî’nin askerî darbeyle görevden alınmasının yıl dönümünde darbeciler protesto edilerek insan zincirleri oluşturuldu. Mursî’nin görevine iadesini talep eden pankartlar açan göstericiler, Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, ordu ve polis aleyhinde sloganlar attı.
Mısır’daki darbe protesto ediliyor

Mısır’da demokrasi yanlıları, ülkenin çeşitli kentlerinde 3 Temmuz’daki askerî darbeyi protesto ediyor. Demokrasi yanlısı göstericiler, seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursî’nin askerî darbeyle görevden alınmasının yıl dönümünde, başşehir Kahire, El-Buhayra, Şarkiye, Dekahliye, İsmailiye, Minya ve Asyut’ta sabah erken saatlerden itibaren yürüyüşler düzenleyerek insan zincirleri oluşturdu. Mursî’nin görevine iadesini talep eden pankartlar açan göstericiler, “Rabia” işareti yaparak Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, ordu ve polis aleyhinde sloganlar atıyor. Darbeyi Ret ve Meşrûiyete Destek İçin Ulusal İttifak Hareketi, ordunun, dini ve siyasi liderlerin desteğiyle 2013 yılında gerçekleştirdiği askeri darbenin yıl dönümünde gösteri çağrısında bulunmuştu.
Okunma Sayısı: 1925
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı