"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Halk da Sarkozy’yi istemiyor

04 Temmuz 2014, Cuma
Eski Fransa cumhurbaşkanı hakkında açılan dâvâ, Halk Hareketi Birliği’ndeki liderlik savaşını da etkileyecek. Kamuoyu yoklamaları, seçmenlerin yüzde 65’inin Sarkozy’nin siyasete dönmesine sıcak bakmadığını ortaya koydu.
Sarkozy’i halk da istemiyor

Eski Fransa cumhurbaşkanı hakkında açılan dava, Halk Hareketi Birliği’ndeki liderlik savaşını da etkileyecek. Kamuoyu yoklamaları, seçmenlerin yüzde 65’inin Sarkozy’nin siyasete dönmesine sıcak bakmadığını ortaya çıkardı. 2012’deki cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından siyaseti bıraktığını açıklayan Sarkozy’nin, merkez sağdaki liderlik krizinin ardından tekrar politika sahnesine dönmesi bekleniyordu. Sarkozy, son dönemde yaptığı açıklamalarda üstü kapalı bir biçimde tekrar siyasete döneceği ve merkez sağ partinin başına geçeceği mesajını veriyordu. Sarkozy’nin siyaseti bırakmasının ardından merkez sağdaki liderlik yarışını şaibeli bir seçimle kazanan Francois Cope, geçen ay partiyle ilgili bir yolsuzluk davası üzerine istifa etmek zorunda kalmıştı. 
Okunma Sayısı: 2075
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı