"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sutopu Millî Takımı Roma’da hazırlanıyor

04 Temmuz 2014, Cuma
İSTANBUL’DA 2-10 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılacak Dünya Sutopu Şampiyonasında mücadele edecek U18 Milli Takımı İtalya’nın başkenti Roma’da hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Roma’nın sahil kesimi olan Ostia şehrinde yer alan İtalyan Milli Takımlarının kamp merkezi Ostia Aquatic Centre’de çalışmalarına başlayan ekibimiz 1-2 Temmuz tarihlerinde İtalyan Milli Takımı ile ikili kamp gerçekleştirdi.
  Akabinde 3 - 6 Temmuz tarihleri arasında aynı yerde, eski adı Comen Cup olan Akdeniz Kupasına katılacak ekibimiz turnuvanın ardından İstanbul’a dönecek ve ardından çalışmalarına Çanakkale kampıyla devam edecek. Başkanlığını Raci Çabuk’un yaptığı kafilede Başantrenör Mehmet Alp Olcaytu, antrenörler Savaş Türk, Hakan Şahbaz, Kaleci Antrenörü Ivo Brzica ve Masör Hakan Hüseyin Gökşen ile birlikte aşağıdaki sporcularımız yer alıyor. Engin Ege Çolak, Şafak Şimşek, Atakan Destici (Galatasaray), Atamer Albayrak, Emirhan Özdemir, Kaan Özden Yıldız (ENKA), Cemil Bahadır Özbakış, Yordan Yordanoğlu, İsmail Gökay Sevim (Adalar), Davud Sütçüoğlu, Burak Banda, Anıl Yaman, Sertan Geçtan (ESTİ), Kaan Başkaya, Mehmet Oğuz Gedik (İYİK).

Okunma Sayısı: 3620
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı