"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Salih Uçan, sağlık kontrolünden geçti

08 Temmuz 2014, Salı
italya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AS Roma’nın Fenerbahçe’den kiraladığı genç oyuncu Salih Uçan sağlık kontrolünen geçti. Uçan, menajeri Ömer Koray Uzun ile birlikte geldiği Roma’da kulübü yetkilileri ve çok sayıda gazeteci tarafından karşılanmıştı.
İTALYA Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma′nın 2 yıllığına kiralık olarak prensipte anlaştığı Fenerbahçeli Salih Uçan, sağlık kontrolünden geçirildi. Roma′ya önceki akşam saatlerinde gelen ve basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan 20 yaşındaki orta saha oyuncusunun, sabah saatlerinde girdiği sağlık kontrolü öğlene kadar sürdü. Roma′nın Trigoria semtindeki kulüp tesislerinde kan testleri yapılan Uçan, daha  sonra diğer testler için Roma′nın en büyük hastanelerinden Gemelli′ye geçti. Uçan′ın ardından Chelsea′den bedelsiz transfer edilen 33 yaşındaki İngiliz sol kanat oyuncusu Ashley Cole de kontroller için hastaneye giriş yaptı. Hastanede iki saatten fazla kalan Uçan, sözleşme şartlarını görüşmek üzere Trigoria′daki tesislere döndü. 
Okunma Sayısı: 557
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı