"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriyeliler için sıcak yemek

10 Temmuz 2014, Perşembe
İyi-Der ile Hicret Eğitim ve Kültür Vakfı öncülüğünde hazırlanan yemekler, Suriyeli yetim çocuklar ve dul kadınlara dağıtıldı.
Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan ihtiyaç sahibi Suriyelilere yardımlar sürüyor. İç savaş dolayısıyla Kilis’e gelerek kiraladıkları evlerde yaşayan Suriyeli dul kadınlara ve onların çocuklarına bölge halkı ve sivil toplum kuruluşları sahip çıkıyor. Bu kapsamda yardım çalışmalarını yürüten İyi-Der Vakfı binası önünde kadınlara yemek dağıttı. Hicret Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Osman Gezgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 yıldır Suriyelilerin yaralarını sarmaya çalıştıklarını söyledi.
Okunma Sayısı: 622
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı