"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zeytinburnu’da patlama

13 Temmuz 2014, Pazar
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Zeytinburnu’da meydana gelen patlamanın gaz sıkışması ya da tüp gaz patlamasından kaynaklandığını belirterek, olayda biri ağır 3 kişinin yaralandığını bildirdi.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Zeytinburnu’da meydana gelen patlamanın gaz sıkışması ya da tüp gaz patlamasından kaynaklandığını belirterek, olayda biri ağır 3 kişinin yaralandığını bildirdi. Mutlu yaptığı açıklamada, Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi’ndeki plastik ambalaj konusunda çalışan bir iş yerinde patlama meydana geldiğini belirtti. Olay yerine itfaiye ve ambulansların sevk edildiğini ifade eden Mutlu, patlamada yaralanan 3 kişinin hastaneye sevk edildiğini bildirdi. Mutlu, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu söyledi. Vali Mutlu, herhangi bir terör saldırısının söz konusu olmadığını vurguladı. Patlamanın nedenine ilişkin incelemelerin sürdüğünü kaydeden Mutlu, ilk belirlemelere göre, patlamaya gaz sıkışması ya da tüp gaz patlamasının neden olduğunu ifade etti.
Okunma Sayısı: 2091
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı