"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kayseri’de trafik kazası: 4 ölü

13 Temmuz 2014, Pazar
Kayseri’nin Bünyan ilçesi çıkışında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi vefat etti. Yaralanan 15 kişi ise Bünyan İlçe Devlet Hastanesi ile şehir merkezinde bazı hastanelerde tedavi altına alındı.
Trafik kazası sabah erken saatlerinde Kayseri-Malatya karayolu Bünyan ilçesi çıkışında meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs, ilçe merkezinden yaklaşık 30 kadar yolcuyu aldıktan sonra Kayseri istikametine doğru hareket etti. Şükrü Deryol (38) yönetimindeki 38 H 1201 plâkalı belediye otobüsü, ilçe çıkışında gazete taşıyan gazete Ali Sunar (44) yönetimindeki 38 YU 401 plâkalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Otobüs, çarpışmanın etkisiyle şarampole yuvarlandı. Kazada hafif ticarî araç sürücüsü Ali Sunar ile belediye otobüsündeki yolculardan Mehmet Polat vefat etti. Olay yerine otobüsteki yolculardan kimliği belirlenemeyen bir kadın da vefat etti.

Okunma Sayısı: 914
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı