"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İlden ile bereket

15 Temmuz 2014, Salı
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın aşevi tırı, her gün farklı ilde Ramazan sofrası kuruyor.
Bu yıl 26 şehri dolaşacak İHH aşevi tırının 13’üncü durağı Iğdır oldu. Şehir merkezinde konuşlandırılan tırın çevresinde kurulan iftar sofrasında yaklaşık bin 500 kişi oruçlarını açtı. Tır sorumlusu Hasan Sancak, İHH’nın gezici tır faaliyetini 9 yıldır sürdürdüğünü belirterek, “Her yıl bu etkinliği düzenliyoruz. Bu yıl 26 kenti dolaşacağız. Bugün 13’üncü ildeki iftarımız. Bundan sonra da yolumuza devam edeceğiz. Artvin, Erzurum ve Marmara bölgesini de geçtikten sonra Eskişehir’de son iftarımızı yapacağız. Fakiri ve zengini aynı sofraya getiriyoruz bu tırlar sayesinde” diye konuştu. Ramazanın bereketini paylaştıklarını ifade eden Sancak, insanların da etkinliğe önem verdiğini anlattı. “Bu etkinlik sayesinde Ramazanın bereketini daha fazla yansıtıyoruz” diyen Sancak, “Ülkemizdeki dayanışma ve kardeşlik duygusunu bu iftar sofralarıyla perçinliyoruz. Ramazanın bereketini daha fazla hissediyoruz. Hangi şehre gitsek bu güzel atmosferi görüyoruz. Bu mutluluğu doyasıya yaşıyoruz. Şehir şehir dolaşarak tüm kardeşlerimizle Ramazanın bereketini paylaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Okunma Sayısı: 562
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı