"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

3200 rakımda iftar

15 Temmuz 2014, Salı
Atina Dağcılık Kulübü tarafından her sene Ramazan ayında düzenlenen yaylada iftar açma programı bu kez Çiçekli Yaylasında yapıldı.
 Rize’nin Pazar ilçesinden kalkan araçlarla önce Kale-Çiçekli Yaylasına ve köylüğün düzüne çıkan ekip, ardından iftar için hazırlıklara başladı. Geziye katılanlar, 3 bin 200 rakımda güzel bir Ramazan akşamında iftar yaptılar. Geziyi tertip eden Atina Dağcılık Kulübü başkanı Gökhan Telatar “Her yıl Ramazan ayının ortalarında farklı bir yaylada iftar açma programı düzenliyoruz. Bu kez Çiçekli Yaylası Köylüğün düzünde çok güzel bir havada iftar için daha önce davet ettiğimiz arkadaşlarla birlikte olduk. Havanın güzel oluşu katılanları son derece memnun etti” diye konuştu.

Abdullah Uzun / Pazar

Okunma Sayısı: 519
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı