"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sağanak yolları kapattı

19 Temmuz 2014, Cumartesi
ÇORUM’UN Osmancık ilçesinde, sağanak nedeniyle Tillim Çayı’nın taşması sonucu 100’den fazla ev ve iş yerini su bastı.
İlçe merkezinde akşam saatlerinde başlayan ve kısa sürede etkisini artıran sağanak, ev ve iş yerlerinde su baskınlarına yol açtı. Tillim Çayı’nın taşması sonucu D100 karayolu da trafiğe kapandı. Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, yaptığı açıklamada, etkisini kısa sürede gösteren yağışın özellikle merkezde birçok olumsuzluğa neden olduğunu belirtti. Afete dönüşen yağışla tüm ekipleri seferber ettiklerini anlatan Karataş, “İlçenin bazı bölgelerinde sel baskınları oldu. İtfaiye ekiplerinin tahliye çalışmaları devam ediyor.” açıklamasında bulundu.
Okunma Sayısı: 376
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı