"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gaziantep’te Suriyeli gerginliği

22 Temmuz 2014, Salı
Gaziantep’te, sosyal medya üzerinden bir araya gelerek Suriyelileri protesto etmek isteyen grupları polis dağıttı.

Gaziantep’te Suriyeli gerginliği bitmiyor

Gaziantep’te, sosyal medya üzerinden bir araya gelerek Suriyelileri protesto etmek isteyen grupları, polis dağıttı. Alınan bilgiye göre, sosyal medyada haberleşen bir grup, şehirdeki Suriyelileri protesto etmek için Demokrasi Meydanı’nda buluşmak istedi. Daha önceden söz konusu bölgede güvenlik tedbiri alan polis ekipleri, gelen küçük grupları provokasyon olabileceği ihtimaline karşı dağıttı. Şehrin farklı bölgelerinde toplanan küçük gruplar da polis ekiplerinin uyarılarıyla dağıldı. Bu arada ekipler, polis araçlarından da halkın sakin olmasını ve provokasyonlara kapılmamaları yönünde çeşitli anonslarla mahalleleri dolaştı.

Okunma Sayısı: 859
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı