"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TUS başvuruları başlıyor

22 Temmuz 2014, Salı
Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) ile Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) sonbahar dönemi başvuruları, 23 Temmuz-8 Ağustos’ta yapılacak.
ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre, sınavlara başvuru, sınavın uygulanması ve değerlendirilmesi ile yerleştirme işlemlerine ilişkin bilgiler, 2014-DUS Kılavuzu ile 2014-TUS kılavuzunda yer alacak.Adaylar, kılavuz ile aday başvuru formuna, başvuru süresi içinde, ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilecekler.     
Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacak. Sınava başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor.    2014-DUS ve 2014-TUS sonbahar dönemi sınavları, 14 Eylül 2014’de yapılacak.
Okunma Sayısı: 602
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı