"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cansuyu’ndan Gazze’ye yardım

22 Temmuz 2014, Salı
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İsrail Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, Gazze’de günlerdir devam eden ağır İsrail saldırıları Türkiyeli yardım kuruluşlarını yıldırmıyor.
Derneğin Gazze Acil Yardım Ekibi, ağır bombardımana rağmen yardım alışmalarını aksatmıyor. Ekipler, bombardımanın yoğunlaştığı Han Yunus gibi bölgelerde mahsur kalan Gazzelilere yardım ulaştırıyor. Bazen araçlarla bazen de gönüllüler vasıtasıyla yürüyerek yardım dağıtan Cansuyu ekipleri, Gazze’de binlerce kişiye ulaştı. Dernek aynı zamanda Gazze’deki 1600 yetime de aylık maaşlarını dağıtıyor. Gazze’ye yardım göndermek isteyen hayırseverler, derneğin genel  merkezi, il temsilcilikleri, “www.cansuyu.org.tr” internet adresi ve banka  hesapları aracılığıyla destekte bulunabilir.
Okunma Sayısı: 566
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı