"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erken çiçek açtılar

22 Temmuz 2014, Salı
Elbistan ilçesinde, bir çiftçiye ait meyve bahçesindeki elma ağaçları vakitsiz çiçek açtı.
Karaelbistan Mahallesi Kalealtı mevkisinde Oğuzhan Saydam’a ait bahçedeki elma ağaçlarının çiçek açması görenleri şaşırttı. Üzerinde meyve varken ağacın çiçek açtığını belirten Saydam, 18 yıldır meyvecilik yaptığını ancak şimdiye kadar böyle bir durumla karşılaşmadığını belirtti.
Ağaçta aynı anda hem meyve hem de çiçek olmasının sıradışı bir durum olduğunu ifade eden Saydam, “35 dönümlük bahçede 2 bin elma fidanımız bulunmakta. Bu elmalardan yaklaşık 200 kadarı bugün çiçek açtı. Bu olayı 30 Mart tarihindeki don olayına bağlıyoruz. Küresel ısınmadan da kaynaklı olabilir. Meyve ağacı sıkıntıya düştüğünde zamansız çiçek açar diye duymuştum. Ağaçta hem meyve hem çiçekleri gören vatandaşlar çok şaşırıyor” diye konuştu.
Okunma Sayısı: 461
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı