"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akhisar Yeni Asya okuyucuları iftarda buluştu

22 Temmuz 2014, Salı
Yeni Asya Gazetesi Manisa Akhisar okuyucuları Ramazan ayında Perşembe günleri geleneksel olarak düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
 Düzenlenen iftar programıyla beraber okuyucular bir araya gelerek birlik ve dayanışmalarını arttırdılar. Yeni Asya Gazetesi Akhisar temsilcisi İhsan Erdoğan Akhisar Yeni Asya Gazetesi temsilciliğinin düzenlemiş olduğu iftar programına katılanlara teşekkürlerini ileterek ‘Allah tuttuğumuz oruçları kabul buyursun’ diye duâ etti. Yapılan iftarda emekli imamlardan Mehmet Ok iftar ve yemek duasını yaptı. İftardan sonra da birlik beraberlik ve kardeşliği pekiştirmek için cemaat halinde teravih namazı kılınıp ardından sohbetler yapıldı.
 
Erhan Çelik / Akhisar
Okunma Sayısı: 560
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı