"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sıcak yemek gönülleri ısıtıyor

22 Temmuz 2014, Salı
Başakşehir Belediyesi, Ramazan ayının başından bu yana ihtiyaç sahibi yaşlı ve engellilerin iftar ve sahur yemeklerini evlerine bırakıyor. İlçe’de 151 hanede, 254 vatandaşa her gün korunaklı kaplarda 4 çeşit yemek ve tatlıdan oluşan menü ulaştırılıyor.
Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Sıcak Yemek hizmeti ile paylaşma ve dayanışma Ramazan’ın manevî atmosferini yaşatmak, ilçede kendi başına yemek yapamayacak durumda olan yaşlı ve engelli vatandaşların mağduriyetlerini gidermeyi amaçlanıyor. Başakşehir’de ikamet eden 65 yaş üstü yaşlılarla, engelli vatandaşlara ulaştırılan sıcak yemek hizmeti 2013 senesinde uygulanmaya başladı. Kapsamı her sene genişletilerek devam eden sıcak yemek dağıtımı, Ramazan sonuna kadar devam edecek.

 

Okunma Sayısı: 505
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı