"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ŞEHİT SAYISI 2’YE YÜKSELDİ

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar’ın ilçesinde Suriye sınırından geçiş yapmak isteyen grupla çıkan çatışmada yaralandıktan sonra helikopterle Gaziantep’e getirilen Berat Sağırkaya şehit oldu.
Şehit sayısı 2’ye yükseldi
    
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar’ın ilçesinde Suriye sınırından geçiş yapmak isteyen grupla çıkan çatışmada yaralandıktan sonra helikopterle Gaziantep’e getirilen Berat Sağırkaya şehit oldu. Berat Sağırkaya, Ceylanpınar’ın Suriye sınırında Altıntepe Köyü yakınlarında sınırı geçmeye çalışan silâhlı grup ile asker arasında çıkan çatışmada ağır yaralandı. Helikopterle Gaziantep’e getirilen asker Berat Sağırkaya, tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde şehit oldu. Çatışmada asker Adem Dövüşken de şehit olmuştu. Berat Sağırkaya ile birlikte şehit sayısı 2’ye yükseldi. 
Okunma Sayısı: 645
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı