"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arınç: İsrail’le ilişkimizi tamamen kesemeyiz

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Başbakan Yardımcısı ve hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, İsrail ile olan ticarî ilişkilerin tamamen ortadan kaldırılmasının söz konusu olmadığını söyledi.
 Bakanlar Kurulu Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunan Arınç, İsrail ile olan ticarî ilişkilerin tamamen ortadan kaldırılmasının söz konusu olmadığını, bunun mümkün olmadığını dile getirdi. Olayların kapsamlı bir şekilde düşünülmesi gerektiğini söyleyen Arınç, “İsrail ile olan düşmanlığı gündeme getirmek için birtakım argümanlar kullanılırsa bundan faydadan çok zarar sağlanabileceğini de söylemek istiyorum” diye konuştu. “İsrail ile ticarî ilişkilerimize gelince, evet bu bir miktar bulunmaktadır, ihracat ve ithalat konusunda” diye konuşan Arınç şunları kaydetti: Ama bunları tamamen ortadan kaldırmak söz konusu değildir, mümkün de değildir. Üstelik unutmayalım İsrail ile olan ticarî ilişkilerimizin bir kısmında Filistin ile yaptığımız ticari ilişkiler de yer almaktadır. Eğer mümkün olabilse ve bu ticarî ilişkilerden tamamen vazgeçilebilse bu kez Filistin ile biraz da insani amaçlı biraz da birbirimizi desteklemek amacıyla yaptığımız ticaretin de sonlandırılması gerekecektir. Olayları kapsamlı düşünmez ve sadece İsrail ile olan düşmanlığı gündeme getirmek için birtakım argümanlar kullanılırsa bundan faydadan çok zarar sağlanabileceğini de söylemek istiyorum.” 
Okunma Sayısı: 1264
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı