"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Uzun mesafelerde üç şoför kullanın

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Karayolu Trafik ve Yol Güvenliği Araştırma Derneği Genel Başkan Vekili Abidin Nemli, Ramazan Bayramı’nın gelmesi ve arkasından cumhurbaşkanı seçimi için yolcuların geri dönmeleri nedeniyle yoğunluk oluşacağına dikkat çekti.
Otobüs firmalarına ve şoförlere uyarılarda bulunan Nemli, “Mesafesi 500 kilometreye kadar seferlerde mutlaka dinlenmiş ve uykusunu almış iki şoför, bin-bin 500 kilometre uzun mesafelerde mutlaka üç şoför kullanınız.” dedi. Emniyet Genel Müdürlüğü ve jandarmaya düşen görevler de olduğunu kaydeden Nemli, “Şehir terminallerinden çıkan otobüslerin şoförlerinin iki veya üç olmasının belgesini görmenizin yanında yol kontrollerinde da aynı şoförlerin otobüste olup olmadıklarının resim karşılaştırması ve kimlik kontrolü de yaparak kontrol ediniz. Mazeret üretenlerin otobüslerini bağlayarak yeni otobüsler isteyiniz.” çağrısında bulundu. 
Okunma Sayısı: 627
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı