"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Felâketlere duyarlı davranalım

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Beyazıt Ramazan Sohbetleri’nde konuşan eğitimci yazar Vehbi Vakkasoğlu kardeşlik çağrısı yaparak “Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı felâket beldelerinin gönlümüzdeki yerinin ne olduğunu sorgulamak ve acısını hissetmek kardeşliğimizi hatırlatan doğru bir başlangıçtır” dedi. 33. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı’nda konuşan Vakkasoğlu, Ramazan ile birlikte iyi yönde değişmemiz ve bu değişimin bütün hayatımıza sirayet etmesinin önemini vurgulayarak Gazze’de şimdilerde ateş hattındaki Müslüman kardeşlerimiz için neler yapabileceğimizi düşünüp onlara yararlı olmak gerektiği konusunda önemli mesajlar verdi. Sözlerine Henry Kissenger’in 11 Eylül saldırısı sonrasında kendisine yöneltilen “Şimdi ne olacak?” sorusuna verdiği cevapla başlayan Vakkasoğlu, “Yeni bir sayfa açılıyor dünyada. Bundan sonra Artık sadece Müslümanlarla Müslümanların savaşını göreceğiz” cevabının sonrasında en büyük savaşların Müslümanlar arasında oluşunun son derece hazin olduğunu dile getirdi. Kissinger’in dünya çapında kurulmuş bir oyunun ilk habercisi olduğunu vurgulayan Vakkasoğlu, “Mübarek Ramazan’da üç ‘T’ye yani tefekkür, tezekkür ve tedbire dikkat edilmelidir. Tefekkür, kendi iç dünyamıza dönerek kendimizi hesaba çekmemizdir” dedi. 
Okunma Sayısı: 360
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı