"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kaçkarlar çiçek bahçesi gibi

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Doğu Karadeniz’in en yüksek kesimi olan ve özellikle kayakçılar ile tabiat tutkunlarının beğenisini toplayan Kaçkarlar, şu sıralar eteklerinde açan rengârenk çiçeklerle adeta çiçek bahçesini andırıyor.
Doğu Karadeniz’de sahile paralel uzanan, büyük bölümü Rize’nin Çamlıhemşin, diğer kısmı ise Artvin’in Yusufeli ilçesi sınırlarında yer alan, en yüksek noktasını 3937 rakım ile Kaçkar Dağı’nın oluşturduğu Kaçkar Dağları Millî Parkı, zengin faunasının yanı sıra dört mevsim karlı tepeleri, buzulları, buzul gölleri, çayırları ve sık ormanlarıyla tabiat tutkunlarının en gözde mekânları arasında yer alıyor. Kışın kayak, yazın ise doğa tutkunlarının uğrak yerlerinden olan Kaçkarlar, bu mevsim ise özellikle başka hiçbir yerde bulunmayan bitki ve kelebek türleri, yaban hayatı ve eşsiz tabiat güzellikleri görmek isteyenlerin akınına uğruyor.  
Okunma Sayısı: 556
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı