"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Jimmy Durmaz Olympiakos’un transfer teklifini kabul etmedi

23 Temmuz 2014, Çarşamba
GENEÇLERBİRLİĞİ Başkanı İlhan Cavcav, Jimmy Durmaz′ın transferi konusunda Olympiakos ile anlaştıklarını, ancak futbolcunun Yunan ekibinin kendisine sunduğu teklifi kabul etmediğini söyledi.
Cavcav, Olympiakos′un Türkiye′de yerli statüsünde oynayan ve İsveç Milli Takımı′nda da forma giyen Jimmy Durmaz′ı transfer etmek için kırmızı-siyahlı kulübe teklif yaptığını ifade etti. Gençlerbirliği ve Olympiakos′un futbolcunun bonservis bedeli konusunda anlaşma sağladığını kaydeden İlhan Cavcav, "Ancak Jimmy Durmaz, Olympiakos′un kendisine teklif ettiği miktarı kabul etmediğini bize iletti" diye konuştu. Cavcav, Durmaz′a teklif edilen miktar hakkında bilgisinin bulunmadığını söyledi.

Okunma Sayısı: 397
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı