"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Derya Can rekor denemesini iptâl etti

23 Temmuz 2014, Çarşamba
KAŞ’TA iki gün önce gerçekleştirdiği dalış ile dünya rekoru kıran milli sporcu Derya Can, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sonrasında ilan edilen 3 günlük yas nedeniyle iki ayrı dalda yapmayı planladığı dünya rekoru denemelerini iptal etti.
 Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Sualtı Sporları Kulübü (SAS) üyesi olan milli sporcu Can, yaptığı açıklamada, inanılmaz bir derinliğe inerek kariyerinin üçüncü dünya rekorunu kırdığını belirtti. Can, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Soma’da hayatını kaybeden işçi kardeşlerimiz ve Gazze’de hayatını kaybeden masum yavruları unutmadığımı da belirtmiştim. Bugün iki ayrı dalda daha dünya rekoru denemem olacaktı fakat hükümetin, Gazze’de çoğu kadın ve çocuk 60’tan fazla masum insanın hayatını kaybetmesi sonucu 3 günlük yas ilan etmesinden dolayı rekor denemelerimi iptal etme kararı aldım.”

Okunma Sayısı: 540
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı