"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan Filistin’i İhsanoğlu ile istişare etsin

24 Temmuz 2014, Perşembe
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, cumhurbaş-kanlığı adaylığı konusunda destek verecekleri Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Ortadoğu ve Filistin konusunda geniş bir bilgiye sahip olduğunu ve Başbakan Erdoğan’ın da bu konuda kendisinden istifade etmesi gerektiğini söyledi.
Erdoğan, İhsanoğlu’na danışsın
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda destek verecekleri Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Ortadoğu ve Filistin konusunda geniş bir bilgiye sahip olduğunu ve Başbakan Erdoğan’ın da bu konuda kendisinden istifade etmesi gerektiğini söyledi. Filistin konusunun milli bir mesele olduğunu belirten Destici, “İhsanoğlu, Ortadoğu’yu çok iyi tanıyor. Gelişmeleri ve Filistin konusunu çok iyi biliyor. Başbakan
bu süreçte kendisiyle bir istişare ederse bir takım kararlar almadan önce bu hem Filistin için hem Gazze için hem de Türkiye için daha hayırlı sonuçlar doğurabilir. Doğru adımlar atılmasında da fikir alış verişinin faydalı olacağını düşünüyorum. Bu bir millî meseledir. Burada herkesin ve her kesimin bir araya gelip görüşünü söyleyebilmesi ve bu görüşlerden de istifade edilmesinin faydalı olacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı. 
Okunma Sayısı: 957
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • abdullah

    24.7.2014 16:02:00

    Sayın ekmelettin bey yıllardır islam örgutu basında filistin için ne yaptı yada hangi islam ülkesine katkıda bulunda.ondan görüş sormak islam dünyasına sadece zarar verir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı