"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gözaltılar artıyor

24 Temmuz 2014, Perşembe
Emniyette “paralel yapı” iddialarına ilişkin yürütülen “casusluk” ve “yasa dışı dinleme” soruşturmaları kapsamında gözaltına alınanların sayısı 102’ye yükseldi.

Gözaltına alınanların sayısı 102

Emniyette yürütülen “casusluk” ve “yasa dışı dinleme” soruşturmaları kapsamında gözaltına alınanların sayısı 102’ye yükseldi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “casusluk” ve “yasa dışı dinleme” soruşturmaları kapsamında haklarında yakalama ve gözaltı kararı çıkarttığı 115 emniyet görevlisinden 102’si gözaltına alındı. Bu arada, gözaltındaki kişiler arasında eski İstanbul Asayiş Şube Müdürü Erkan E’nin de bulunduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Yerleşkesi’nde Terörle Mücadele Şube ve Organize Suçlarla Mücadele Şube müdürlüklerinde gözaltındaki tutulan şüpheliler, sabah saatlerinden itibaren gruplar halinde hastaneye götürülerek, doktor kontrolünden geçiriliyor.

Okunma Sayısı: 910
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali

    24.7.2014 07:05:00

    “casusluk” ve “yasa dışı dinleme” soruşturmaları kapsamında gözaltına alınanlar ne demek oluyor... Hırsızı yakalayan polisler gözaltına alındı diye yazsanıza... Yoksa sizdemi ... korktunuz...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı